Naš tim

Vojin Popović

Novi Beograd, direktor

Uvek stoji na čelu tima u teškim trenucima, i iza dobrih timskih rezultata. Samo jedno ne dopušta: da sledeće godine zažalimo što nismo počeli danas. U direktnoj prodaji od 2010, suvlasnik od 2016. godine.

Nevena Radovanović

Beograd, šefica logistike

U prodaji deset godina, u operativi pet. Zna svaki grad, svaku opštinu, varoš, selo i zaoseok od Vranja do Sombora i od Kikinde do Sjenice.
Bez navigacije nalazi svaki bulevar, ulicu i sokak naše zemlje u tačan broj, a BB posebno.

Ivan Vučetić

Niš, regionalni direktor

Ne da na jug, neće na sever. Uporan da filijala u Nišu bude u ravni sa centralom u Beogradu, kako u radnom okruženju tako i u radnim rezultatima.
Zaposlen kod nas i zapošljava nas od 2018. godine.

Milena Ilić

Kotež, operaterka

Njena lepa reč, pre svega, otvara vrata naših korisnika. Omiljena sagovornica naših klijenata, čija će ljubaznost obezbediti dobrodošlicu našim kolegama u svakom domu u Srbiji.

Slobodan Zajić

Aleksandrovac, tim lider

Doselio se u Niš zbog ljubavi, a zavoleo i posao.
Kao Najprodavac godine 2019, dobio priliku da tu titulu spoji sa zvanjem mastera psihologije i pedagogije kako bi obučio i kreirao novi tim komercijalista.

Aleksandra Milošević

Palilula, komercijalistkinja

Nakon što je oborila sve rekorde i postavila najviše standarde u telefonskoj kampanji, prihvatila je izazov da iste rezultate postigne i na terenu. Kad neko tako odvažno uđe u prodaju, uspeh je zagaranotvan.